Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фінальні змагання за програмою ОССІ Дніпропетровщини 2020 року

Новина
07.09.2020
Андронік Роман, Кулявічюс Владас, Галка Сергій, Бондаренко Владислав, Михайлюк Іванна, Андронік Альона, Постоленко Олександр, Горстка Алла, Філіппенко Марина, Гузь Марія, Гузь Олександр, Назаренко Максим, Салівончік Роман, Волощенко Віталій - ось склад команди Софіївської ОТГ, який брав участь у фінальних змаганнях з армспорту, гирьового спорту, настільного тенісу, шахів і шашок серед збірних команд сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад за програмою ОССІ Дніпропетровщини 2020 року, присвячених Дню фізичної культури і спорту України (05.09.2020,м.Дніпро).
 
Маємо ???срібні медалі та ?? бронзові.
 
Велика подяка Сегедію Петру Юрійовичу, Круглику Віктору Олексійовичу та Заскоці Олегу Леонідовичу за організацію та підтримку команди!
 
А Вам шановні спортсмени,бажаємо нових перемог і щиро дякуємо за участь у змаганнях??
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше