Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дозвільна діяльність працівників органів пробації

Новина
21.11.2019

Дозвільна діяльність працівників органів пробації

 

Роль книги у житті людини важко переоцінити. Одним із головних засобів виховання духовної культури особистості є його активне залучення до читання, інтерес до якого стрімко падає в наші дні через вплив Інтернету та мас-мдіа і неякісної літератури.

Для організації дозвільної діяльності працівників Софіївського районного сектору бібліотекарями селища Софіївка запропоновано різноманітні заходи, декілька програм на підтримку читача та підвищення статусу книги, які можуть бути цікаві та корисні.

Книги різної тематики, у прямому розумінні цього слова,  надають нам допомогу під час налагодження партнерських стосунків із сімє’ю, на роботі, зміцненню сімейних відносин, що є важливим для працівників уповноважених органів з питань пробації, враховуючи їхню специфіку роботи.

Отож, шануймо, бережімо, читаймо книги, бо у них мудрість, розум, знання людства, які створювалися впродовж тисячоліть.

Книга – найбільший винахід людства!

 

 

Оксана ГАЛУШКА,

начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше