Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги громадян, які залишились без роботи

Новина
13.05.2020

Шановні мешканці Дніпропетровщини! Державна служба зайнятості полегшила процедуру подання документів до центрів зайнятості!

Відтепер це дуже просто. Вам потрібно заповнити лише дві заяви: ЗАЯВА про надання/поновлення статусу безробітногоЗАЯВА про призначення/поновлення виплати допомоги по безробіттюНапишіть заяви власноруч за зразком і сфотографуйте або відскануйте їх.  Далі – надішліть на email центру зайнятості, де ви плануєте перебувати на обліку.

Адреси, у т.ч. електронної пошти, номери телефонів базових центрів зайнятості Дніпропетровської області Ви можете отримати за посиланням: https://is.gd/ZaQOJX.

Якщо ви вирішили подати заяви через скриньку для кореспонденції в центрі зайнятості - заповніть заяви, бланки яких розташовані безпосередньо біля скриньки в центрі зайнятості. Тут слід пам’ятати, що для заповнення заяв вам знадобляться ваші паспортні дані, номер ідентифікаційного коду, дані про освіту та попередню трудову діяльність, тому візьміть документи з собою. Покладіть заяви в скриньку для кореспонденції.

Чекайте повідомлення від центру зайнятості щодо ухваленого рішення.

Також повідомляємо, що Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 29.03.2020 року №244 «Про внесення змін до порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу».

Зміни передбачають, що на період дії карантину, введеного рішенням Уряду постановою від 11.03.2020 року №211 (зі змінами, внесеними постановою КМУ віл 25.03.2020 року №239), статус безробітного надаватиметься з першого дня після подання особою, яка шукає роботу, заяви про надання статусу безробітного, а також призначення виплати допомоги по безробіттю – з першого дня реєстрації безробітного.

Телефон для довідок (05650) 2-87-39, (097)4955963 відділ надання соціальних послуг в Софіївському районі Криворізького МРЦЗ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше