Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дитячі садочки відкриваються з 06 квітня

Новина
02.04.2021

01 квітня 2021 року в залі засідань Софіївської селищної ради відбулась зустріч селищного голови Петра Сегедія та начальника відділу освіти Валентини Мазенко з керівниками та головами батьківських комітетів СК ДНЗ «Чайка», «Берізка», «Ромашка», на якій було обговорено питання щодо відкриття закладів дошкільної освіти в громаді. 

З урахуванням результатів зборів голів батьківських комітетів, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Софіївської селищної ради дозволила відвідування закладів дошкільної освіти незалежно від форми власності її здобувачами, з 06 квітня 2021.

 

Шановні батьки!

У зв’язку з відкриттям закладів дошкільної освіти в умовах карантину  прохання дотримуватись наступних правил:

  1. Перш ніж привести дитину в заклад дошкільної освіти, будь ласка,  зверніть увагу на стан її здоров`я. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань  (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря та обов’язково попередити вихователя чи медичного працівника закладу та прийняти міри самоізоляції.
  2. Дотримуйтесь режиму роботи закладу, приводячи дитину зберігайте дистанцію з працівниками та іншими батьками 1,5 м. Уникайте скупчення людей.
  3. Ранковий прийом дітей буде здійснюватись вихователями на території закладу. Вранці та кожні чотири години протягом дня дітям буде проводитись температурний скринінг. Діти, з температурою тіла понад +37,2°С будуть відсторонені.
  4. Батьки, або особи які їх замінюють, що супроводжують дитину на  території закладу повинні бути в захисних масках (у тому числі саморобних), так, щоб були покриті ніс та рот, відповідно до карантинних вимог. Необхідно надавати вихователеві правдиву інформацію стосовно стану здоров’я дитини та членів родини.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше