Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День Соборності і Свободи України

Новина
22.01.2020

Цими днями ми згадуємо події 101-річної давнини. 22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як величне державне свято.

Урочистий Акт єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки став символом віковічного прагнення нашого народу жити у єдиній соборній незалежній державі.

Разом із Днем Соборності України ми святкуємо ще й День Свободи. Адже, саме Свобода – наша мета і, водночас, політична й суспільна реальність, яка об'єднує громадян України незалежно від поглядів і переконань.

З огляду на те, що вороги хочуть пошматувати, розірвати нашу державу на декілька клаптиків, цей день -дуже знаменна дата для нашої Вітчизни. Україна велика, різна за віросповіданням та ментальністю, але українська нація це єдина, велика сім'я і потрібно захищати нашу державу допоки нам вистачить сил. І поки ми разом, доти ми сильні і лише разом зможемо подолати ворога. Україна єдина!

Шановні жителі Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади, щиро вітаємо вас із Днем Соборності і Свободи України! Бажаємо здоров’я і натхнення, добробуту і злагоди, успіхів у роботі! Нехай любов до рідного краю згуртовує нас задля здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної заможної України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше