Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Софіївської селищної на 2021 рік

Регуляторна політика
20.01.2021

З метою дотримання державної регуляторної політики та планування регуляторної діяльності відповідно до статей 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», керуючись статтею 25, пунктом 7 частини першої статті 26, пунктом 181 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада вирішила:
1. Затвердити план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Софіївською селищною радою на 2021 рік (додається).
2. Виконавчому комітету селищної ради забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному сайті ради в 5-денний термін з дня його прийняття.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.


Селищний голова                                                                                                  П.СЕГЕДІЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше