Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дайджест новин 2

Новина
10.05.2020

 

COVID-19 в Софіївській ОТГ

4.05.2020 в Софіївській селищній раді було проведено комісію ТЕБ і НС з приводу факту контактування із лабораторно підтвердженою особою на коронавірусну інфекцію з прийняттям відповідного протокольного рішення.

Інформаційна довідка щодо СОVID-19 за 07.05.2020р.:

  • Всього зареєстровано лабораторно підтверджених випадків на території Софіївської ОТГ - 7
  • Отримано інформацій про одужавших всього - 0
  • Отримано інформацій про померлих всього - 0
  • Надійшло повідомлень про підозру на СОVID-19 за добу - 0

 

Благоустрій території громади

Не дивлячись на карантин Софіївська селищна рада плідно працює над благоустроєм території та забезпечення життєдіяльності громади:

  •  проведено часткову санітарну обрізку дерев по вулиці Больнична;
  • КП «Софіївське» завершило роботи по ремонту тротуару по вулиці Поштова та плануються роботи щодо облаштування узбіч тротуару;
  • проведено прибирання зупинок в селищі Софіївка;
  • згідно попередніх заявок розпочато роботу по заміні пошкоджених ламп вуличного освітлення. Просимо мешканців інформувати селищну раду про наявні факти відсутності вуличного освітлення за телефоном 2-90-71, 2-85-10, а нами в свою чергу, будуть прийняті відповідні заходи по вирішенню даної проблеми;
  • замінено лампи вуличного освітлення по всіх населених пунктах Кам’янського старостинського округу;
  • закінчено роботи з благоустрою території меморіального комплексу «Високе» до травневих свят.

 

 

В селищній раді в присутності селищного голови та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Софіївської селищної ради проведено робочі наради:

04.05.2020 та 08.05.2020 – проведено робочі наради з працівниками виконавчого комітету Софіївської селищної ради та працівниками структурних підрозділів.

04.05.2020 – проведено нараду з представниками підрядної організації щодо видалення аварійних дерев на території опорної школи.

05.05.2020 – проведено робочу нараду з керівниками охорони здоров’я з питання завершення опалювального періоду та підготовки будівель до наступного.

06.05.2020 – проведено робочу зустріч з керівником КП «Софіївське» щодо продовження ремонту тротуарної доріжки по вулиці Больнична.

06.05.2020 – селищним головою проведено виїзний особистий прийом громадян на території Запорізького старостинського округу.

 

 

08.05.2020 – проведено робочу нараду із старостою Кам’янського старостинського округу щодо відновлення роботи з будівництва водогону по вулиці Зарічна в селі Вишневе.

08.05.2020 – селищним головою проведено виїзну робочу зустріч з мешканцями села Любимівка щодо обстеження місць підтоплення територій домогосподарств.

08.05.2020 року в День па́м'яті та прими́рення на території нашої громади проведено заходи із вшанування загиблих воїнів у Другій світовій війні.

 

 

 

Ми раді інформувати Вас про нашу роботу, адже вона проводиться завдяки Вашій підтримці.

Працюємо і надалі разом, спільно, над покращенням нашого краю, нашої громади, задля забезпечення комфортних умов!

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше