Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дайджест новин

Новина
04.05.2020

 

Благоустрій території громади

Не дивлячись на карантин Софіївська селищна рада плідно працює над благоустроєм території та забезпечення життєдіяльності громади:

  • проведено покіс трави та прибирання узбіч по вулицях Больнична, Карпенка, Шкільна, Каштанова;
  • прибрано тротуарні доріжки;
  • облаштовано узбіччя тротуару по вулиці Степова (висаджено дерева, кущі та квіти);
  • висаджено квіти, дерева на території смт Софіївка;
  • КП «Софіївське» продовжує роботи по ремонту тротуару по вулиці Поштова.

Щиро дякуємо сім'ям Білової Лілії, Бондаренко Тетяни, Сухіни Володимира та Олександра, які долучилися до заходів з благоустрою та надали саджанці дерев та квітів.

 

Ведеться ремонт в Софіївській опорній ЗОШ. Підрядною організацією розпочато роботи з благоустрою шкільного подвір’я.

 

 

Працівники дитячих садочків ДНЗ «Чайка», ДНЗ «Ромашка», ДНЗ «Берізка», ДНЗ «Сонечко» в с Петрове, ДНЗ «Сонечко» в с Новоюлівка, ДНЗ «Дюймовочка» та ДНЗ «Оленка» проводять поточні ремонти приміщень, благоустрій територій, а також благоустрій закріплених за ними громадських дитячих майданчиків.

На території старостинських округів  Новоюліївського, Кам’янського, Запорізького та Миколаївського, працівниками старостатів, освіти, культури, проведено благоустрій паркових зон та облаштувано пам’ятники загиблим воїнам у роки Другої світової війни.

 

Закінчено роботи з благоустрою закріплених ділянок на меморіальному комплексі «Високе» до травневих свят колективами Софіївського міжрайонного управління водного господарства, 41 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, Софіївської опорної школи, АФ «Петрове», Софіївської селищної ради, Відділу культури виконавчого комітету Софіївської селищної ради, членами ГО «Лицарського ордену православних козаків ім. Івана Сірка», ГО «Прикордонників запасу Софіївського району» та ветеранами Афганістану.

 

В селищній раді в присутності селищного голови та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Софіївської селищної ради проведено робочі наради:

27.04.2020 – проведено робочу нараду з керівниками охорони здоров’я, КП «Софіївське», відділу освіти, соціального захисту, культури та начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету Софіївської селищної ради, на якій обговорили питання, що виникають під час роботи в умовах карантину та  упорядкування роботи відділів.

28.04.2020 – проведено нараду з представниками підрядної організації щодо початку будівництва тротуару, який проходить вздовж огорожі подвір’я Софіївської опорної школи по вулиці Молодіжній.  

28.04.2020 –  проведено онлайн комісію з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обговорено питання дотримання вимог роботи з пестицидами та гірбіцидами при боротьбі із шкідниками в сільському господарстві. Впроваджено комунікації між сільгосп виробниками та бджолярами. Також, розглядалось питання продовження карантину на території громади до 11 травня 2020 року.

29.04.2020 – проведено робочу зустріч селищного голови з представниками Польсько-української господарчої палати з питань залучення інвестицій та розвитку громади.

29.04.2020 – селищним головою проведено робочу зустріч з представниками Софіївського лісництва ДП «Криворізьке лісове господарство» щодо співпраці по збереженню лісових насаджень на території Софіївської ОТГ.

Софіївська селищна рада ініціювала виїзну нараду із службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області з питання обстеження дороги Т-04-19, яка знаходиться на їх балансі.

29.04.2020 – проведено нараду з представниками служби щодо поточного ремонту дороги Т-04-19, яка проходить по вулицях Степова, Незалежності та Больнична.

 

В смт Софіївка заквітла екзотична сакура!

 

Ми раді інформувати Вас про нашу роботу, адже вона проводиться завдяки Вашій підтримці.

Працюємо і надалі разом, спільно, над покращенням нашого краю, нашої громади, задля забезпечення комфортних умов!

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше