Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бренд громади

Новина
10.12.2019

В нашій громаді триває відкритий творчий конкурс на визначення концептуальної ідеї бренду Софіївської об’єднаної територіальної громади та її логотипу.

Бренд потрібен для усвідомлення своєї унікальності та створення позитивного іміджу громади, підвищення рекреаційно-туристичної та інвестиційної привабливості Софіївської ОТГ на місцевому, регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівні.

Визначення кращого логотипу, як маркетингового інструменту для просування бренду Софіївської ОТГ, буде однаково успішно використовуватись на:

  • на інформаційно-рекламній продукції про Софіївську об’єднану територіальну громаду;
  • на подарунково-сувенірній продукції про Софіївську об’єднану територіальну громаду;
  • на дороговказах та інших предметах маркування інфраструктурних об’єктів туристичної та інших галузей;
  • під час проведення ділових, наукових, туристичних та інших заходів (конгресів, фестивалів, концертів, ярмарок, виставок, тощо ) на місцевому, регіональному, національному та міжнародному рівнях.
  • в малих архітектурних формах громади.

 

Третім етапом цього конкурсу має бути оприлюднення конкурсних робіт трьох фіналістів та онлайн-голосування за найкращу концептуальну пропозицію та логотип протягом 7 днів. Але, у зв’язку з тим, що на конкурс подано лише одну роботу, пропонуємо ознайомитися з нею, оцінити  та висловити свою думку, яка буде врахована комісією при розгляді.

Презентація бренду тут

Обговорення та голосування тут

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше