Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Збираємо пропозиції до бюджету

Новина
20.09.2021

Шановні жителі Софіївської ОТГ!

Софіївська селищна рада збирає пропозиції до бюджету Софіївської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Впливай на місцеву бюджетну політику - надай свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти селищного бюджету в наступному році!

Посилання для внесення пропозицій до бюджету громади на 2022 рікhttps://forms.gle/edgoTF9a2MY4yjG77

Діапазон ваших пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи території, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Головне - щоб надана пропозиція торкалась повноважень об'єднаної територіальної громади, була чітко та конкретно сформульована ( за необхідності - з найменуванням конкретних вулиць, будинків чи інших об'єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо.)

Всі зібрані таким чином пропозиції будуть систематизовані для врахування при підготовці проєкту бюджету на 2022 рік.

Збір пропозицій до 24 вересня 2021 року.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше