Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дотація на безповоротній основі за бджолосім’ї фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей

Новина
30.06.2021

До уваги пасічників! Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 №107 „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва)”, зі змінами.

Пунктом 7 зазначеного Порядку передбачається дотація на безповоротній основі за бджолосім’ї фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей. Розмір дотації за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей складає 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності кількості понад 300 бджолосімей максимальний розмір дотації становить 60 тис.грн одному отримувачу.

Для отримання дотації фізичним особам та суб’єктам господарювання необхідно подати до Софіївської селищної ради за місцезнаходженням пасіки у строк з 01.09 по 01.10.2021 року звернення та наступні документи:

- копію ветеринарно-санітарного паспорту пасіки;

- копію рішення про державну реєстрацію потужності;

- копію довідки про відкриття поточного рахунку, виданої банком (суб’єкти господарювання);

- копію довідки або договору про відкриття рахунку в банку (фізичні особи);

- копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

- копію ідентифікаційного коду громадянина України (фізичні особи);

- довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів.

Дотація нараховується на кількість бджолосімей, що зазначена у ветеринарно-санітарному паспорті пасіки та обстеження якої було проведено представниками Держпродспоживслужби у поточному році.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: (05650) 28510

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше