Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обмін досвідом від програми DOBRE у Софіївській громаді

Новина
27.09.2021
24 та 25 вересня до нашої громади завітали колеги з Вижницької громади(Чернівецька область), Коропської громади(Чернігівська область) та Комиш-Зорянської громади(Запорізька область).
Обмін досвідом відбувся в рамках програми DOBRE.
Представники громад відвідали об’єкти: Софіївську селищну раду, Центр надання адміністративних послуг, КП «Софіївську центральну лікарню»- фізіотерапевтичне відділення, КЗ «Софіївський ліцей Софіївської селищної ради», КЗ «Центр творчості», КЗ «Софіївську школу мистецтв», КЗ «Софіївську центральну бібліотеку», КЗ «Софіївську дитячу бібліотеку», КЗ «Софіївський історико-краєзнавчий музей», Молодіжний центр, ДНЗ «Берізку», відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання та кузню.
За два насичені дні, від гостей отримали тільки позитивні відгуки про те, як прцюють наші установи, про наших працівників, про те, що кожен з них-професіонал своєї справи.
Ми поділились досвідом, який є у нашої громади на сьогоднішній день, відповіли на всі запитання, які цікавили наших колег і навіть розкрили деякі секрети.
Від наших колег також отримали цінні поради та досвід, який працює і має позитивний результат.
Сподіваємось, що наш досвід принесе користь у розбудові наших громад – партнерів.
Візит делегації громад відбувся у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше