Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРОБАЦІЯ В ДІЇ

Новина
28.10.2020

Співпраця з БПД

 

26.10.2020  головним спеціалістом відділу Софіївське бюро правової допомоги Таїсою Мішурою було організовано робочу зустріч з начальником Софіївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області майором внутрішньої служби Оксаною Галушкою та з начальником Софіївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вірою Тузик.

Під час проведення зустрічі було з’ясовано питання щодо доступу до безоплатної правової допомоги всіх верств населення, особливу увагу приділено суб’єктам пробації.

Наостанок учасникам робочої зустрічі залишено інформаційні матеріали для правового консультування осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше