Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до списку

Корисна інформація від Держпродспоживслужби

01.12.2023

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в рамках реалізації підходу «Єдине здоров’я» за результатами конференції щодо сказу в Україні «Співпрацюй, навчайся, ліквідуй!», яка організована ВООЗ у співпраці з Держпродспоживслужбою, МОЗ, Центром громадського здоров’я МОЗ (ЦГЗ) та у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією (FAO) і Всесвітньою організацією охорони здоров'я тварин (WOAH) за фінансової підтримки Уряду Німеччини та проходила 18-19 жовтня 2023 року, з метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики сказу надсилає інформаційні матеріали, а саме: український переклад брошури «Хочеш мати друга, будь другом!» та глобальний стратегічний план із ліквідації сказу людини, що передається собаками до 2030 року «Нуль до 2023 р.».

Також, в зв’язку з ускладненням епізоотичної ситуації щодо Африканської чуми свиней на території України, а саме наданих повідомлень від управлінь Держпродспоживслужби в Київській області (м. Біла Церква), Полтавській області (Полтавський р-н та Кременчуцький р-н. мисливські угіддя), Кіровоградської області (Олександрійський р-н) а також в Синельниківському та в Дніпровському районах Дніпропетровської області просимо розмістити на офіційних інтернет-ресурсах інформацію щодо попередження виникнення збудника АЧС на ввіреній Вам території.

Файли

АЧС алгоритм дій.pdf

Завантажити

Нуль до 2030 р. Глобальний стратегічний план.pdf

Завантажити

Хочеш мати друга будь другом!.pdf

Завантажити
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше